Skalptetoválás

Szolgáltatások

Egy új hajtetoválási technikával lehetővé tesszük a legtermészetesebb eredményt, amivel sikerül elérni a rövidre vágott, borotvált sűrű haj hatását.

Fejbőrre kifejlesztett tűvel, speciális festéket pigmentálok a bőrbe, amely teljesen imitálja a hajtüsző látszatát. Skalp pigmentálás után, azonnali eredményt kapsz, visszanyered önbizalmad és újra magabiztos férfinak érezheted magad. Elfelejtheted a fejbőrszínezést, satírporozást, mert a skalptetoválással helyrehozható a kopaszodás, foltos hajhullás, (Alopecia), baleseti hegek, műtéti hegek. Nyugodtan sportolhatsz, úszhatsz és beszélgetés közben többé már nem a kopaszságodon akad meg az emberek szeme – ami annyira zavaró volt.. Mert a hajtetoválás maximális eredményt nyújt!

A kezelés időtartama, függ a kopaszság, hajhullás mértékétől, 1-4 óra között lehetséges. Általában 3 kezelés szükséges a megfelelő pigment fejbőrbe juttatásához, ami függ a fejbőr típusától. Nem orvosi beavatkozásról van szó, ez egy speciális tetoválási technika, amit a fejbőrön alkalmazunk az ügyfél eredeti hajszínéhez igazodva, keverjük ki a színt, ami több ezer hajtüsző formájában helyezünk a fejbőrbe. A kezelés során érzéstelenítő használata szükségtelen, de természetesen érzékenyebb területeken, igény szerint van rá lehetőség.

A fejbőrtetoválás egy speciális kezelés, ami nagy hozzáértést kíván! Ne bízza magát test tetoválóra, smink tetoválóra, mert azok az eszközök pigmentek és technikák, nem alkalmasak a fejbőr tetoválására!

Bízza magát skalptetováló specialistára!

A kezelés

Szigorú előírások szerint történik. A fejbőr tetoválása, maximális higiénia betartásával, egyszerű és veszélytelen, fájdalom mentes  kezelés, amely tartós megoldást nyújt, hajritkulásra, kopaszodásra.

A kezelést megelőzi egy konzultáció, személyesen vagy videó chat-en. mindenről tájékoztatom ügyfeleimet, hogyan zajlik a kezelés és az utókezelés, ami nem jár  semmilyen gonddal, hiszen nem fáj, nem keletkezik heg. Pár dolog betartásával egy új divatos, fiatalos megjelenéssel élvezheted az életet.

Kiknek ajánlott?

A hajtetoválás ajánlott a hajhullás minden típusának kezelésére, kortól függetlenül, minden bőrszínre és bőrtípusra.

Nőknek és férfiaknak egyaránt:

  • kopaszodás
  • haj ritkulás
  • műtéti hegek
  • baleseti hegek
  • foltos hajvesztés
  • teljes hajvesztés (Alopecia) esetén

A korai hajhullás mind a nők, mind a férfiak esetében, befolyásolják a hangulatot, az önértékelést és a magabiztosságot. az új haj mikropigmentációs technikának köszönhetően, sikerült helyreállítanunk az ügyfelek természetes és fiatalos megjelenését. A kezelés 100%-ban bizalmas és ügyfeleink magánéletének és névtelenségének megóvásával végezzük.

Milyen tartós a skalptetoválás?

A testtetoválással szemben a skalptetováló tű nem a bőr mélyébe juttatja a festéket, csak finoman a hám  és az írha határára.  Bőrtípustól függően marad a bőrben 5-7 évig. Idő közben a fejbőrbe vitt festék fokozatosan halványodik, de pár év múlva megismételhető a kezelés

Minden hajvesztési problémára találunk lehetőséget a haj mikropigmentációjának technikájával. Hajritkulás esetén is nőknél és férfiaknál a hajszínhez igazodva választjuk ki a megfelelő színt és bőrbe pigmentálva egy természetes színű hatást érünk el, amihez nem szükséges a hajat levágni!

Elérhetőségeink

Cím

5630 Békés, Széchenyi tér. 8.

Kapcsolatfelvétel

 +36(20)352-8588

 0040774641745 (Románia, Arad)
pankotai.danielsmp@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:  10:00 - 18:00
Szombat-Vasárnap: ZÁRVA